Home ›› Security Validatie

Security Validatie

Vanuit het ‘Nederlands Security Validatie Instituut’ mag senior consultant Giliam van der Weide MSec van AIB Safetech Securityvalidaties bij externe organisaties uitvoeren. Als Securityvalideur (Vsec) vanuit SERN (Stichting Security Expert Register Nederland) biedt Giliam van der Weide de mogelijkheid aan organisaties om (nieuwe) kwetsbaarheden in haar Corporate Security Management te vinden en om dit verder te optimaliseren.

Validatie van het Corporate Security Management
Bij de validatie van het Corporate Security Management wordt er gekeken naar bekende en onbekende bedreigingen. Denk bijvoorbeeld aan bekende dreigingen zoals inbraken, maar hij kijkt ook naar nieuwe of ontbrekende dreigingen, waarbij op basis van scenario’s de beheersbaarheid ervan wordt beoordeeld. Het doel van de securityvalidatie is om te controleren of het door het management vastgestelde beheersbaarheidsniveau van het Corporate Security Management, aantoonbaar op orde is.

Totale bescherming naar een hoger peil
We doelen er met securityvalidatie op om de totale bescherming van uw organisatie op een hoger peil te brengen door externe deskundigheid (vanuit AIB Safetech) aan te bieden en de interne vakkundigheid te verbeteren. Bij deze totale bescherming komt aardig wat kijken. Zo kunnen we tijdens de security validatie kijken naar ontbrekende dreigingen, nieuwe scenarios en verbetering van OBE beveiligingsmaatregelen. Voor iedere klant leveren we, op basis van het door het MT vastgestelde beheersbaarheidsniveau, maatwerk, zodat specifiek voor uw organisatie het Corporate Security Management kan worden geborgd.

Bent u geïnteresseerd om voor uw organisatie het Corporate Security Management te valideren en aantoonbaar te borgen? Neem contact met ons op voor security validatie. 

Branches

  • (regionale) Overheden
  • High-risk objecten
  • Vitale infrastructuur
  • Onderwijsinstellingen
  • Gezondheidszorg
  • Transportsector
  • ICT-sector
Scroll naar boven