Nieuwsberichten

« Terug

INSASCO heeft meerderheidsbelang in P&R Groep

SMA2020-3_foto-Armand-van-Bercheycke.jpg26 apr

Armand van Bercheycke, DGA van INSASCO, heeft sinds 8 april 2021 een meerderheidsbelang in P&R Groep, een gerenommeerd adviesbureau in veiligheidsbeleid. INSASCO bestaat uit een aantal opleidingsbedrijven en adviesbureaus in de safety- en securitybranche. De diensten van P&R Groep maken daar nu eveneens onderdeel van uit.  

P&R Groep is sterk in organisatorische en operationele werkzaamheden. Zo stelt het bedrijf veiligheidsbeleid op en implementeert dit binnen organisaties in uiteenlopende sectoren, waaronder de zorg, overheid, onderwijs, musea, transport, industrie en dienstverlenende bedrijven. Het bedrijf geeft daarnaast een aantal waardevolle trainingen die de opleidingsbedrijven van INSASCO kunnen toevoegen aan hun huidige trainingsaanbod. Voorbeelden hiervan zijn de training voor Veiligheidsbewustzijn en de BHV+ training “Van ontruimen naar veiligstellen”. 

Een goede opvolger
“Dankzij de nieuwe samenwerking met P&R Groep kunnen we onze klanten een breder en mooi geïntegreerd dienstenpakket aanbieden”, aldus Van Bercheycke. De aandelen die hij heeft overgenomen zijn van directeur Piet Mackaay, die nog een flinke tijd mee blijft werken.

Mackaay: “Ik zie in Armand een goede opvolger. De klantengroep die we bedienen is vrijwel hetzelfde en hij wil de huidige koers van P&R Groep voortzetten. We bestaan al 20 jaar en hebben zeer ervaren medewerkers in dienst die we graag willen behouden. Daarom is het belangrijk dat we niet opgaan in een groter geheel en zelfstandig blijven opereren. Ook sluit de dienstverlening van INSASCO goed aan bij P&R Groep. Met name op het gebied van opleidingen en trainingen. Hierdoor kunnen we ons opleidingsaanbod uitbreiden en op nog meer locaties in Nederland trainingen geven.” 

Samenwerking met AIB Safetech
P&R Groep zal ook regelmatig optrekken met AIB Safetech. Beide beveiligingsadviesbureaus bieden grotendeels verschillende diensten aan. Van Bercheycke: “AIB Safetech is onder andere expert in het opstellen van beveiligingsbeleid, beveiligingsplannen en het uitvoeren van fysieke penetratietesten en P&R Groep is gespecialiseerd in advies en begeleiding bij evenementen en bouwprojecten. Zo vullen de organisaties elkaar goed aan.”      

De komende tijd maken de medewerkers van de bedrijven van INSASCO en P&R Groep kennis met elkaar, voor zover de coronamaatregelen dat toelaten. Daarnaast zullen de mogelijkheden op het gebied van schaalvergroting en de invulling van de nieuwe samenwerking verder worden onderzocht.

« Terug

Scroll naar boven