Nieuwsberichten

« Terug

Security validatie

Achtergrond-InschrijvenNieuwsbrief-AIBSafetech.jpg16 apr

Sinds afgelopen jaar mag Giliam van der Weide MSec van AIB Safetech vanuit het ‘Nederlands Security Validatie Instituut’ Securityvalidaties uitvoeren en zich vanuit SERN (Stichting Security Expert Register Nederland) Securityvalideur (Vsec) noemen.

Als Securityvalideur biedt Giliam van der Weide de mogelijkheid aan organisaties om (nieuwe) kwetsbaarheden in haar Corporate Security Management te vinden en om dit verder te optimaliseren. Bij de validatie van het Corporate Security Management wordt er gekeken naar bekende en onbekende bedreigingen. Denk bijvoorbeeld aan bekende dreigingen zoals inbraken, maar hij kijkt ook naar nieuwe of ontbrekende dreigingen, waarbij op basis van scenario’s de beheersbaarheid ervan wordt beoordeeld. Het doel van de securityvalidatie is om te controleren of het door het management vastgestelde beheersbaarheidsniveau van het Corporate Security Management, aantoonbaar op orde is.

“Zeker weten of het Corporate Security Management binnen uw organisatie aantoonbaar op orde is, wordt gedaan aan de hand van het uitvoeren van een Securityvalidatie.”

23-Beveiligingsadvies-en-beveiligingsonderzoek.jpg

We doelen er met securityvalidatie op om de totale bescherming van uw organisatie op een hoger peil te brengen door externe deskundigheid (vanuit AIB Safetech) aan te bieden en de interne vakkundigheid te verbeteren. Bij deze totale bescherming komt aardig wat kijken. Zo kunnen we tijdens de securityvalidatie kijken naar ontbrekende dreigingen, nieuwe scenarios en verbetering van OBE beveiligingsmaatregelen. Voor iedere klant leveren we, op basis van het door het MT vastgestelde beheersbaarheidsniveau, maatwerk, zodat specifiek voor uw organisatie het Corporate Security Management kan worden geborgd.

Bent u geïnteresseerd om voor uw organisatie het Corporate Security Management te valideren en aantoonbaar te borgen? Neem contact met ons op voor securityvalidatie. Telefonisch (030 - 4100 670) of via het formulier op de website via onderstaande knop.

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven