Nieuwsberichten

« Terug

Wij beveiligen vele high-risk organisaties in heel Nederland

20-Beveiligingsadvies-en-beveiligingsonderzoek.jpg23 aug

Adviserend IngenieursBureau Safetech is gespecialiseerd in de beveiliging van uiteenlopende bedrijven en instellingen zoals MKB-bedrijven, bedrijven uit de vitale infrastructuur, gemeentelijke instellingen en ministeries. Beveiligingswerkzaamheden zijn voor deze organisaties noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat wij de voorbereiding en implementatie van een goede beveiliging voor hen kunnen realiseren. Ook voor uw branche kunnen wij een passend beveiligingsplan opstellen. Ons kantoor bevindt zich in De Meern. Deze plaats ligt centraal in Nederland, waardoor elke organisatie goed bereikbaar is voor ons.


Het is van belang dat de medewerkers van de klant ons niet herkennen wanneer wij de fysieke penetratietest uitvoeren.

Beveilig nu ››

Beveiliging op maat

“Wij leveren beveiliging op maat. Het is dus van belang dat wij altijd op locatie bij de klanten afspreken om te inventariseren wat voor beveiligingsmaatregelen hun panden nodig hebben. Voor het uitvoeren van de risicoanalyse of een beveiligingsonderzoek is het eveneens nodig om op locatie aanwezig te zijn”, aldus Giliam van der Weide MSec, consultant security & safety bij Adviserend IngenieursBureau Safetech.

“Voorbereidingsgesprekken van het beveiligingsonderzoek zijn meestal bij ons op kantoor in De Meern. Het is immers van belang dat de medewerkers van de klant ons niet herkennen wanneer wij de fysieke penetratietest uitvoeren. Anders wordt het beveiligingsonderzoek belemmerd.”

Security Awareness Programma

Hoewel we regelmatig op locatie werken, gebeurt er op onze thuisbasis in De Meern ook veel. We delen onze locatie namelijk met ons zusterbedrijf SOBA Security Opleidingen. Een aantal van onze adviseurs verzorgen daar presentaties en trainingen. Als uit uw beveiligingsonderzoek is gebleken dat het verstandig is uw personeel een Security Awareness Programma te laten volgen, dan kunnen ze bij SOBA terecht. Tijdens een Security Awareness Programma attenderen wij uw medewerkers er onder andere op dat door onjuist handelen de beveiligingsrisico’s binnen uw organisatie groter worden.  

Wij beschikken over 10 trainingslokalen verdeeld over onze locaties in De Meern, Schijndel en Vaassen en kunnen gelijktijdig groepen van 10 tot 28 personen een training geven. “Als de klant dat wenst, kunnen onze trainers het Security Awareness Programma ook verzorgen op een locatie naar keuze. Zij nemen dan alle benodigdheden mee”, aldus Giliam.

Meer informatie

Wilt u graag weten wat wij op beveiligingsgebied voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op. We voorzien u graag van meer informatie en we willen vrijblijvend met u afspreken voor een kennismakingsgesprek.

Beveilig nu ››

« Terug

Scroll naar boven