Nieuwsberichten

« Terug

Zo gaat AIB Safetech te werk

23-Beveiligingsadvies-en-beveiligingsonderzoek.jpg28 jun

U heeft aangegeven dat u geïnteresseerd bent in onze werkwijze en oplossingen op gebied van beveiliging. Hoe gaat het traject dan verder? Allereerst zal Adviserend IngenieursBureau Safetech vrijblijvend met u in gesprek gaan om uw zorgen en wensen wat betreft de beveiliging te bespreken. Vervolgens sturen we op basis van dat gesprek een offerte, zodat u in alle rust kunt bekijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.


Wij werken al jaren samen met beveiligingsspecialisten en partners die ons de juiste input kunnen geven om de beveiliging van organisaties te optimaliseren.

Beveilig nu ››

Specialistennetwerk

Als u beveiligingsadvies heeft aangevraagd, zullen we nagaan of de (fysieke) beveiliging van uw pand nog is afgestemd op het aanwezige risico. Dit doen we door middel van een risicoanalyse bij u op locatie. Op basis van de onderzoeksresultaten, ons rapport van bevindingen en het door Safetech op te stellen Programma van Eisen voor de beveiligingsmaatregelen, kunnen we gericht specialisten uit ons netwerk inzetten.

“Wij werken al jaren samen met beveiligingsspecialisten en partners die ons de juiste input kunnen geven om de beveiliging van organisaties te optimaliseren. Ook maken we regelmatig gebruik van de kennis van de bijna 150 freelance docenten van onze zusterbedrijven: SOBA Security Opleidingen, SOBA Security Academy, SPV en vanaf 1 januari 2019 ook DHM Security Instituut. Als wij ondersteuning van derden krijgen zullen wij altijd de leiding van het project blijven houden”, aldus Giliam van der Weide MSec, consultant security & safety bij AIB Safetech. De projectplanning, het beveiligingsplan en de eventuele aanbesteding zullen te allen tijde met toestemming van u worden uitgevoerd. U geeft aan in hoeverre u door ons wilt worden ontzorgd .

Planning en scenario’s

Bij beveiligingsonderzoek bespreken we vooraf uitvoerig uw wensen en wat wel en niet toegestaan is binnen uw organisatie. Zo kunnen we niets over het hoofd zien als we de planning maken en de scenario’s gaan schrijven voor de fysieke penetratietest. Wij zullen deze planning en de scenario’s altijd ter goedkeuring aan u voorleggen, voordat we daadwerkelijk tot actie overgaan.

Over het algemeen duurt een fysieke penetratietest twee tot vier weken. Afhankelijk van de opdracht zullen wij overdag of ’s nachts te werk gaan. Slechts een paar mensen binnen uw organisatie zijn op de hoogte van de fysieke penetratietest. Het kan gebeuren dat de uitvoerders van de penetratietest ontdekt worden door uw personeel. Wij zullen in dat geval proberen te voorkomen dat zij de politie gaan bellen. Indien dit wel gebeurt, hebben wij een vrijbrief bij ons als bewijs dat wij een beveiligingsonderzoek uitvoeren.

Problemen met uw beveiliging

Ook na het ontwerpen en vormgeven van uw beveiliging of het uitvoeren van een beveiligingsonderzoek blijven we bereikbaar voor u. Zo staat u er niet alleen voor bij een incident of defect. Wij zullen snel actie ondernemen om vervangende maatregelen in te zetten. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij binnen korte tijd de juiste mensen op de juiste plaats krijgen. Giliam: “Vanuit beveiligingsoptiek kunnen bepaalde zaken niet te lang wachten. We moeten zeer daadkrachtig en adequaat reageren. Zeker als het dreigingsniveau is toegenomen.”

Contact

Wilt u de totale bescherming van uw organisatie aan AIB Safetech overlaten? Of wilt u eerst meer weten over onze werkwijze? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen u graag verder met het effectief beveiligen van uw organisatie.

Beveilig nu ››

« Terug

Scroll naar boven