Nieuwsberichten

« Terug

Wij beveiligen uw organisatie op maat

2-Beveiligingsadvies-en-beveiligingsonderzoek.jpg16 nov

Betwijfelt u of uw organisatie wel goed genoeg beveiligd is? Is de alarminstallatie en het toegangscontrolesysteem nog up-to-date? Hoe hoog ligt de security awareness onder uw medewerkers? Sluit het toegangsbeleid nog aan bij de huidige bedrijfsvoering? Dit zijn belangrijke vragen om te stellen. U wilt immers zo min mogelijk risico lopen op inbraak of andere zaken die de bedrijfscontinuïteit beïnvloeden. Het is van belang om na te denken met wat voor soort beveiligingsbedrijf u in zee gaat. Is een standaard beveiliging voor uw bedrijf voldoende? Of is er maatwerk nodig? Bij Adviserend IngenieursBureau Safetech zijn we gespecialiseerd in maatwerkbeveiliging.

“Standaard beveiliging sluit vaak niet aan bij de bedrijfsvoering van grote organisaties.”

Beveilig nu ››

Risicoanalyse en beveiligingsadvies

Maatwerkbeveiliging is een goede oplossing voor grote organisaties, bedrijven met meerdere locaties of bedrijven met onbemande locaties. "Standaard beveiliging sluit vaak niet aan bij de bedrijfsvoering van grote organisaties. Alle ruimtes heel zwaar beveiligen is erg duur en bovendien onnodig. Daarom richten wij ons in het bijzonder op de ruimtes die van belang zijn voor de bedrijfscontinuïteit. Dit doen we door het maken van een risicoanalyse en op basis daarvan stellen we een beveiligingsadvies op. Vervolgens bereiden wij de beveiligingsmaatregelen die daaruit voortkomen voor, voor een aanbesteding", aldus Giliam van der Weide MSec, consultant security & safety bij AIB Safetech.

Het team

AIB Safetech is in 1995 opgericht door Armand van Bercheycke RSE. Voorheen was hij adviseur en projectleider van hoog-risico beveiligingsprojecten bij onder andere het ministerie van Defensie en diverse andere organisaties. In 1995 richtte hij AIB Safetech op, waar hij zich eveneens bezighoudt met beveiligingsadvies. In 2007 nam hij SOBA Security Opleidingen over, waar hij monteurs en technici van beveiligings- en brandmeldinstallaties opleidt. SOBA zit in hetzelfde pand als AIB Safetech, waardoor de bedrijven elkaar goed kunnen aanvullen. Verder bestaat het team uit beveiligingsonderzoeker Fred Sweer, Giliam van der Weide MSec, Jan van den Boogaard en administratieve ondersteuning. Daarnaast werken wij samen met een breed netwerk aan specialisten op beveiligingsgebied. Deze specialisten kiezen we op basis van de adviesopdracht.

Naast beveiligingsadvies zijn wij gespecialiseerd in beveiligingsonderzoeken, informatiebeveiliging en brandveiligheid. Als onafhankelijk ingenieursbureau hanteren wij drie kernbegrippen: maatwerk, vakmanschap én betrouwbaarheid. Uw beveiliging is bij ons dus in goede handen.  

Beveiligingsonderzoek

“Organisaties die beveiliging serieus nemen en de beveiliging periodiek evalueren, hebben regelmatig behoefte aan een beveiligingsonderzoek. Dit wordt voorbereid door Fred en mijzelf”, aldus Giliam. Houdt iedereen zich aan de regels van de (beveiligings)procedure? Werken alle beveiligings- en toegangsmaatregelen even goed? Dergelijke vraagstukken worden dan onderzocht door middel van ‘fysieke penetratietesten’. Indien nodig kan er naar aanleiding daarvan een Security Awareness Programma worden opgezet bij de betreffende organisatie.  

Uw organisatie beveiligen?

Denkt u erover uw organisatie te beveiligen en spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan vooral contact met ons op per telefoon, e-mail of via het invulformulier op onze website. U bent ook van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in De Meern of we spreken op uw locatie af.

Beveilig nu ››

« Terug

Scroll naar boven