U kunt met alle beveiligingsvraagstukken bij ons terecht!

Beveilig nu ››
  • Organisatiebeveiliging
  • Beveiliging op maat
  • Wij adviseren en controleren

Beveiligingsadvies en beveiligingsonderzoek

Bij Adviserend IngenieursBureau Safetech zijn we gespecialiseerd in beveiligingsadvies en beveiligingsonderzoek. In deze blogs bespreken we beide onderwerpen uitvoerig. Daarnaast gaan we in op wat beveiliging op maat inhoudt en waarom dat van groot belang kan zijn voor uw organisatie. Verder brengen we u op de hoogte van ons Security Awareness Programma.

Wij beveiligen uw organisatie op maat

Betwijfelt u of uw organisatie wel goed genoeg beveiligd is? Is de alarminstallatie en het toegangscontrolesysteem nog up-to-date? Hoe hoog ligt de security awareness onder uw medewerkers? Sluit het toegangsbeleid nog aan bij de huidige bedrijfsvoering? Dit zijn belangrijke vragen om te stellen. U wilt immers zo min mogelijk risico lopen op inbraak of andere zaken die de bedrijfscontinuïteit beïnvloeden.

Beveiligingsadvies: dit komt erbij kijken

Goed beveiligen is een Kunst. Er komt veel bij kijken om een bedrijfspand effectief te beveiligen. De voorbereiding en de implementatie van een goede beveiliging zijn grote, gecompliceerde projecten. Bij Advies IngenieursBureau Safetech zijn we erin gespecialiseerd dit zo optimaal mogelijk te realiseren. Dit doen we onder andere met het verlenen van beveiligingsadvies op maat.

Beveilig nu!

"Onze diensten stemmen we af op de wensen van de klant. Hij bepaalt in hoeverre hij wil worden ontzorgd."

Armand van Bercheycke RSE

"Standaard beveiliging sluit vaak niet aan bij de bedrijfsvoering van grote organisaties."

Giliam van der Weide MSec

"Wij werken al jaren samen met beveiligingsspecialisten en partners die ons de juiste input kunnen geven."

Giliam van der Weide MSec

“Organisaties die beveiliging serieus nemen en de beveiliging periodiek evalueren, hebben regelmatig behoefte aan een beveiligingsonderzoek. Dit wordt voorbereid door Fred en mijzelf.”

Beveilig nu ››

Beveiligingsonderzoek: hoe hoog is de security awareness binnen uw bedrijf?

U heeft ons beveiligingsadvies opgevolgd en alle maatregelen zijn uitgevoerd. Worden de toegangs- en beveiligingsprocedures wel goed nageleefd? Leeft de security awareness wel genoeg onder uw medewerkers? Dit kunt u laten testen door ons een beveiligingsonderzoek uit te laten voeren. Ook als u al een aantal jaren op een bepaalde wijze beveiligd bent, kunnen wij controleren of de beveiliging nog voldoet en up-to-date is.

Waarom zijn beveiligingsadvies en periodiek beveiligingsonderzoek belangrijk voor uw organisatie?

Adviserend IngenieursBureau Safetech is gespecialiseerd in het opstellen van beveiligingsadviezen en het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken. Bij beveiligingsadvies wordt er een risicoanalyse gedaan en vervolgens een beveiligingsplan opgesteld om uw beveiliging te optimaliseren. Een beveiligingsonderzoek noemen we ook wel een security scan.

Zo gaat AIB Safetech te werk

U heeft aangegeven dat u geïnteresseerd bent in onze werkwijze en oplossingen op gebied van beveiliging. Hoe gaat het traject dan verder? Allereerst zal Adviserend IngenieursBureau Safetech vrijblijvend met u in gesprek gaan om uw zorgen en wensen wat betreft de beveiliging te bespreken. Vervolgens sturen we op basis van dat gesprek een offerte, zodat u in alle rust kunt bekijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wij beveiligen vele high-risk organisaties in heel Nederland

Adviserend IngenieursBureau Safetech is gespecialiseerd in de beveiliging van uiteenlopende bedrijven en instellingen zoals MKB-bedrijven, bedrijven uit de vitale infrastructuur, gemeentelijke instellingen en ministeries. Beveiligingswerkzaamheden zijn voor deze organisaties noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat wij de voorbereiding en implementatie van een goede beveiliging voor hen kunnen realiseren. Ook voor uw branche kunnen wij een passend beveiligingsplan opstellen. Ons kantoor bevindt zich in De Meern. Deze plaats ligt centraal in Nederland, waardoor elke organisatie goed bereikbaar is voor ons.

Beveilig nu!

Scroll naar boven